Springkasteel huren Antwerpen

 Antwerpen 

Springkasteel huren in Antwerpen? Bekijk het ruime assortiment van Fun4you events! 

Woont u in Antwerpen en bent u opzoek naar een leuk, origineel en betaalbaar springkasteel? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij verhuren springkastelen over heel Antwerpen. Wij bieden u een ruim verhuur assortiment aan van springkastelen, stormbanen, spelmateriaal en spectaculaire attracties. Zoals een klimmuur, bungee run of trampoline kan u huren bij ons. In verschillende thema’s zoals een boerderij springkasteel, cars, spongebob, angry birds, brandweer, of prinsessen springkasteel! 

Verder hebben wij ook nog van allerlei feestmateriaal om van u feest een succes te maken! Ook voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij verhuur van tafels, stoelen, linnen, hangtafels, barkrukken, borden, bestek, horecamateriaal, bbq toestellen, tapinstallatie, spoelbakken, koeling, frigo’s tenten en verwarming aan de beste prijzen. 

Wij liggen ook nog eens zeer centraal ten opzichte van België en Nederland, waaronder dus ook Antwerpen. Kijk gauw verder om te kijken wat voor springkussen en feestmateriaal u in Antwerpen bij ons kunt huren!